ANIT'A HOLLANDA'DAN ÖDÜL

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen ve Avrupanın en büyük fuarı olma özelliği taşıyan Multifestijin Kültür Festivalinde Özel Konya Anıt Hastanesi açtığı stantla ve aldığı ödülle göz kamaştırdı.

Gündem 9.06.2013 10:12:33 0
  ANIT

Bu yıl    7’ncisi  düzenlenen ve  Avrupanın en büyük fuarı olma özelliği taşıyan  Multifestijin Kültür Festivalinde Özel Konya Anıt Hastanesi  açtığı stantla ve aldığı ödülle göz kamaştırdı. Türkiye’nin  Lahey Büyükelçisi  Uğur DOĞAN’ın elinden  ödül  alan Anıt Hastanesi İcra Kurulu Başkanı  Genel Cerrahi Uzmanı  Op.Dr. Cemil ER, hastanelerinin ödüle layık görülmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Multifestijin Kültür Festivaline ülkelerin ve büyükelçilerin katılımı dikkat çekerken, fuarda Türkiye`nin yanı sıra Kazakistan, Bosna Hersek, Mısır, Makedonya, Tunus ve Afganistan`ın  aralarında bulunduğu çok sayıda ülke stant açtı.

Uluslararası diplomatların ve konukların ziyaret ettiği stand alanında Büyükelçi Doğan "Her seferinde bu festivalin çok daha zengin çok daha içerikli olması beni fevkalade memnun ediyor. Farklı ülkelerden katılımla güzel bir festival yaşıyoruz. Bir araya gelerek ortak kültürümüzü Hollanda`da tanıtma imkanı veren bir olay. Bu bakımdan bu tür etkinlikleri hep destekliyorum." dedi.Çalışmalarını yurtdışında da yürüten Özel Konya Anıt Hastanesi İcra Kurulu Başkanı  Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Cemil ER,” Önümüzdeki dönemlerde sağlık alanında yeni yatırımlara yer vereceklerine işaret ederek, "Yakın zamanda Ukrayna`da ve Türkiye Cumhuriyetlerinde sağlık yatırmalarında bulunmak için çalışmalara başladık. Bunun yanında kapsamlı görüntüleme merkezi açmayı da planlıyoruz" dedi.

Festivalde  Bronz Sponsor olan Özel Konya Anıt Hastanesi 60m2 stand alanında 10 binlerce kişiye sağlık hizmetleri hakkında bilgi vererek,  şehrimizin özel tatları olan Konya şekeri ve çeşitli ikramlarda bulunuldu..Bunun  yanı sıra gurbetçilerimize  promosyon ürünler dağıtıldı.


ARTUKLU HABER AJANSI


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04